Czy ktoś może mi polecić kurs masażu od podstaw w Gorzowie Wlkp., ewentualnie w Szczecinie, Poznaniu lub Zielonej Górze?
~masaz tajski 2009-09-25 13:21:35
Re: Kurs masażu od podstaw gorzow szczecin poznan zielona
Czy ktoś może mi polecić kurs masażu od podstaw w Gorzowie Wlkp., ewentualnie w Szczecinie, Poznaniu lub Zielonej Górze?
poniewaz znaczna czesc nauki masazu polega na wymianie zabiegow z kolegami z klasy po zajeciach szkolnych, to powinienes wybrac kurs najblizszy miejsca zamieszkania, nawet, jesli nie jest on najlepszy z mozliwych.
podstawowy kurs masazu jest podobny w wiekszosci szkol, natomiast wiele zalezy od nauczyciela (dlatego nawet w tej samej szkole poziom szkolenia moze byc rozny), a rowniez od liczebnosci i skladu grupy (jesli grupa jest bardzo mala, to nie masz na kim trenowac, a jesli bardzo duza to nie masz wystarczajacej uwagi nauczyciela na zajeciach). Staraj sie unikac kursow, na ktore przychodza osoby z urzedu pracy, bo moga zanizac poziom grupy przez slaba frekwencje i przed odpadniecie z kursu.
mozesz rozmawiac z masazystami w gorzowie o konkretnych szkolach i nauczycielach, po paru rozmowach bedziesz miec jasnosc, gdzie chcesz sie uczyc.
jesli chcesz jedna z najlepszych szkol w polsce, to w poznaniu u piotra szczotki - paniewaz jest on czasami tutaj na forum, to pewnie sie wkrotce zjawi i ci cos wiecej napisze o sobie.
ps skrypt forum dziala nie poprawnie w mojej przegladarce google-chrom, dlatego moja wypowiedz pojawila sie jako cytat
~ja 2010-03-08 16:50:08
Re: Kurs masażu od podstaw
Czesc widze ze poszukujesz w Gorzowie Wlkp. kursu ..... wejdz może na www.medkursy(kropka)pl
Nie wiem dokladnie czy znajdziesz tam kursu w tej miejscowości no ale jest tam taka mapka polski na dole dzieki ktorej znajdziesz najblizesz tej miejscowosci. Mam nadzieje ze pomogłem. Pozdrawiam
~aga7770 2010-04-06 09:56:49
Witam,
Polecam kurs masażu prowadzony przez firmę szkoleniową gowork. Sama ukończyłam ten kurs i z czystym sumieniem mogę go polecić. Miła atmosfera, w porządku wykładowcy i przede wszystim dużooo praktyki, a przecież to jest najważniejsze by dobrze przygotować się do zawodu. Wejdź sobie na stronkę http://www.gowork.pl/programy_promocyjne,19 a wszstkiego dokładnie się dowiesz. Naprawde warto !!!
~masaz tajski 2010-04-07 09:17:06
aga, jesli pracujesz dla tej firmy, to wcale nie musisz tego ukrywac - napisz wprost i bedzie to bardziej fair niz udawanie ucznia tej szkoly